Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

jos jedan ali nista manje vredan mini 1000 1971

(1/8) > >>

bogi:
ovog minija sam uzeo od naseg druga Gojka iz Kovina,covek je svojevremeno ima cak 22 minija stovremeno i pokojeg austina ovaj ja njegov poslednji mini skojim se druzio 13 god.teska srca mi je prodao pregovori su trajali skoro godinu dana. vec je prestavljan u rublici MINIJI SIROM SRBIJE .Mini ima nesto drukciji menjac tj polugu koja direktno izlazi u kabinu ,i stim imam problem cicica je silom hteo da ispravi rucicu i sad nemam sve brzine,pored toga trouglivi i sajtne su za zamenu i ko zna sta jos ali otom potom evo par slicica sa mob telfonom

miroslav_ružić:
Što ti burazeru znaš da iskomplikuješ život... :). Srećno sa prinovom!  Tog čikicu je pre petnaestak godina posetila neka tv ekipa,imao je puno dvorište minija,po dva jedan na drugom,delova,svega i svačega...a sve uredno...

bogi:
prvo hvala .da da dedica je sve to uredno drzao ima on jos dosta delova ali ne odaje sta _sto se menjaca tice idem sutra da probam da snimim problem ako ne krecem da vadim mot :laughing:or

Sinisa:
Molim te ako nije tajna, koliko para ti je uzeo za njega? I ja sam se mislio da ga pitam da mi proda.
Drago mi je da ga nije uzeo neki unistitelj.

bogi:
nije tajna 400e i od njega sam  uzeo original pragove  i trouglove za 50e tako u kompletu 450e :hi:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page