Klub i Forum > Predstavljanje automobila Ĩlanova Foruma
Prica o Austinu 1300:
kum Dule:
U nedelju posle one silne kise kod mene je sve bilo poplavljeno, kompletna garaza u kojoj je naravno bio auto, poludeo sam! Cela unutrasnjost,od isnstrument table pa do zadnje klupe sve je blatnjavo i mokro, katastrofa, izgleda kao da sam ga izvadio iz reke... jos sam u soku. Kad budem imao vremena okacicu slike pa ce vam biti jasnije, a sad pokusavam da spasim sta se spasiti moze i jos uvek se nadam da cu se pojaviti u subotu. Cekam majstora da pregleda i upali auto,nadam se da nece biti puno posla....
r_dalibor:
Neznam kako sam propustio ovako lepu pricu. Cestitam na ovakvom uspehu!
Nadam se da nije velika steta od kise. Odmah ga osusi, a narocito stranice od vrata. Uveren sam da se vidimo u subotu.
Pozdrav :mks:
acasd:
obavezno da dodjes nemoj da dolazim samo ja sa austinom :good:
kum Dule:
stranice su se odmah iskrivile, sklopio sam ih pre manje od mesec dana neven mi je zamenio ledja i sve je izgledalo super, a sada je sve propalo....ne smem da startujem motor jer je sve ispod haube masno, pre poplave mi je curela tecnost iz sistema pa se nadam da je od toga i da nije usla negde voda u motor, to cu saznati danas, a ceo enterijer sam rasklopio i oprao sad se susi i ceka montazu. Vidimo se sigurno na minijadi ali su male sanse da cu doci austinom.
mister x:
nista se ne sekiraj ,izguraj auto ,otvori ga i neka se susi ,najbolje je da promenis ulje i filter ,i ostavis auto da se susi ,napravis nova ledja ,skini ih kako bi se osusila vrata iznutra ,sedista povadi operi i na susenje ,a imas i opciju sve oprati kirbijem i ici ce mnogo brze ,glavu gore ,nije sve tako crno kume ,vazno je da ga voda nije odnela hehe ,sto je sreca u nesreci.
ako ga ne stavis na vazduh usmrdece se ,ako nema kise sva vrata otvori sirom da se susi
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page