Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

ENIGMA

(1/5) > >>

marko2907:
dakle,
neznam di da krenem!
LET'S GO:

skoljka: Mini MK4 '79 special
motor: austin 1275 preA+
i to je to kaj sam kupio  :laughing:

kupio sam ga u jesen 2008., naravno prica je bila takva da je to najbolji mini, da takvog nema, bla, bla, bla...
mini je bio u jadnom stanju, prakticki skoljka, motor, sicevi, podvozje i kotaci - ostatak djelova je ostao ko zna di, puno djelova je bilo iskemijano i koristeno od nekih drugiha auta, drugih godista ukratko - KATASTROFA!!!
medutim imao je jednu veliku prednost pred ostalima koji su se prodavali u to vrijeme, a to je skoljka - limarijski je mini bio poprilicno zdrav i zbog toga sam ga kupio!!!

ovako je to tad izgledalo

detalj: rucica zmigavaca od tamica... UZAS!!!

majstorski odraden posao... LOL......

neko ga je i naguzio

onda sam ga odlucio malo poslozit i vozit se neko vrijeme

sljedilo je neizbjezno rastavljanje...

pa limarenje...

sredeni su mostovi...

i trenutno je u fazi pripreme za lakiranje...

odlucio sam ga slozit u totalno retro mk1 stilu, sa hrpom mk1 detalja, bojom itd...
motor vjerojatno ostaje austinov 1275 preA+, standard, radit ce se generalka!!!

toliko za sad!!!

TO BE CONTINUED...

CHEERS
 :pivo:

gajudin:
to druze, to je ono o cemu i ja mastam :good:
svaka cast na  na trudu i idejama :punk:
redovno nas izvestavaj o projektu :wink:
samo napred

Darjan1275:
super, samo obavezno duži prijenos ako ćeš ostavljat ovi motor :wink:

Divac:
MK I, retro... to je pun pogodak :good:, samo sam se u predstavljanju članova uzalud radovao još jednom Specialu :bullshit:

marko2907:

--- : Darjan1275  March 08, 2010, 21:28:15 PM ---super, samo obavezno duži prijenos ako ćeš ostavljat ovi motor

--- ---

bez brige Darjane, vozio sam se s ovim diffom skoro godinu dana i znam o cemu pricas!!!

--- : Divac  March 08, 2010, 21:54:47 PM ---MK I, retro... to je pun pogodak :good:, samo sam se u predstavljanju članova uzalud radovao još jednom Specialu

--- ---

shvacam zasto si se radovao, vjeruj mi da bi slagao speciala, ali kao sto vec rekoh jedino sto imam od speciala je skoljka i kocioni sistem, tako da bi slaganje u orginal stanje bio mukotrpan i preskup posao, zbog toga sam se odlucio za custom mk1 varijantu i u potpunosti ic uz ruku svojoj zadovoljstini! zato se ni ne zelim zurit sa slaganjem jer I GOTTA VISION...
U WILL SEE....................

:pivo:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page