i hoce neko da pregovara sa ljudima iz Delte??? Uskoro ce godisnji odmori pa necemo nikoga naci a ako hocemo da pravimo nesto za septembar,treba vec da krenemo da se organizujemo...
da ne bude sve posle suvise brzo.............
ajde lakse malo... pa nismo mi Exit da je ceo smisao postojanja u skupu i vasaru, i da vreme izmedju skupova sluzi da se organizuje sledeci.
niko nece ozbiljno pricati sa nama ako nemamo formalnu registraciju i kriticnu masu.
skup nema sta da se organizuje: mesto, vreme, satnica i klopica. to se sve dogovori za sat vremena.
ono sto je malo teze je odrzati kontakt medju postojecim ljudima, probuditi duh kluba, privoleti nove. evo forum mrtav od skupa. boli me qrac da se radujem skupu i da ga spremam 3 meseca unapred, ako treba sve redom da vucem za rukav da dodju ili da daju kintu ili da kazu nesto na forumu. kapiram da oni sa boljim kolima jedva cekaju da se pokazu na skupu, ali treba nesto uraditi za Partiju (pardon, Klub) i u medjuvremenu.
nema ko da pregovara sa Deltom zato sto niko nije ovlascen da nas zastupa i zato sto se ne zna da li smo "mi" nas 5 ili neka veca ekipa.