Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma
Projekat Mini Van
BaneBRE:
a i voajeri mogu da ga duvaju :laughing:
Sinisa:
Zatvoreno. Oriđiđi.
nebkv:
Ja takodje glasam za orginal stanje.Doduse mozda jeste malo teze za voznju ali ipak je to Mini :)
Inace kada je Van u pitanju u Australiji je pretezno radjen sa staklima,oni bez su retki(Blind Van :laughing:)
Uopste dosta su razliciti u odnosu na Evropske primerke
Iz casopisa The Mini Experience
gregor.tm:
--- : nebkv July 19, 2011, 20:49:02 PM ---Ja takodje glasam za orginal stanje.Doduse mozda jeste malo teze za voznju ali ipak je to Mini :)
Inace kada je Van u pitanju u Australiji je pretezno radjen sa staklima,oni bez su retki(Blind Van :laughing:)
Uopste dosta su razliciti u odnosu na Evropske primerke
Iz casopisa The Mini Experience
--- ---
austraulski miniji imaju mnogo zanimiljivih detalja unatoč morris i austin marki, postigli su svoje dorade.
zanimljivo je da njihov estate je rađen sa šarkama na vratima.... dok je engleski estate bio izključivo bez šarki sve godine proizvodnje.
zadnji prozori na van u australskoj varijanti je jedna najružnijih stvari u istoriji minija.... barem po mom ukusu.
nebkv:
Meni je sa stanovista sarki najneobicniji njihov GT/Clubman :)
Ne znam za Estate,na pocetku teksta navode da je prilikom razmatranja sta proizvoditi za domace trziste "mogucnost proizvodnje pik-ap iz razumljivih razloga odmah odbacena,kao i estate"
Ne znam sta porazumevaju pod tim razumljivim razlozima?Klima
Ispada da je fabricki radjen samo Van sa i bez prozora dok su sve ostalo ili prerade ili uvoz kada je Estate u pitanju
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page