Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma
predstavljanje automobila clana foruma:
bozidarko:
u saobracajnoj stoji:
vrsta putnicko
marka imv austin
tip mini 1000
godina proizvodnje 1971
auto je 1 od 1o koje je kokakola poklonila u nagradnoj igri 71. cale ga je preuzeo u zemunu u fabrici.
vozen je do 86 i parkiran u garazu. 99 je pocela restauracija, registrovan 04 i vozen 2 godine, kad mu je istekla registracija, vratio sam ga u garazu. nedavno sam usuo gorivo direkt u karburator, i u rezervoar naravno, dosuo vode (vodena pumpa je riknula od stajanja), doduvao gume, stavio akumulator,povukao saug, dao kontakt i upalio ga posle par sekundi, iako nije paljen bar pola godine, provozao se po ulici i primio se ko malo dete, opet ;)
evo i slike, mada ima vec nekoliko na forumu al ajd, red je
Vladimir:
ako ti je potreban pumpa za vodu
ja imam novu sa dihtungom i na prodaju je
cena ,prava sitnica!!!
Sinisa:
Auto deluje vrlo solidno. Ne vidim neke spoljne rđe. Čini mi se i da su linije sve na mestu.
Kontaktiraj Novosadski klan, pa se organizuj da doletiš neki dan sa njim da ga vidimo. Mada bi mogli i mi odavde da se organizujemo jedan dan da dođemo do NS-a.
mr.Bean:
I meni deluje :good:
Jel bozidarko iz B.Palanke..... rekao bi po tablicama da jeste.....
bozidarko:
i u supku kosmosa sresces palancanina... stara narodna.
plan je da se sredi ove zime, pumpa i jos nekoliko delova ce trebati sigurno
mini je jako dugo vremena proveo u garazi, tako da je vecina delova na njemu originalna
nema puno rdje, prosli put kad je radjen uradjene su trepne i par rupa u patosu, ostalo je ok,(nije nikad lupan) sad mu je na par mesta izbila rdja i farba je matirala, spoljni prsten (crveni) na felnama je poceo da se ljusti i treba ga prestrugati i lakirati felne
alternator ne radi, i odnapred nesto lupa, crevo rezervoara pusta, grejanje mu ne radi, fali tepih, ulje, filteri,registracija, akumulator, nije to nesto preterano, al kad stavis na papir...
i prva restauracija je trajala 5 godina i kostala puno,
al polako, bice gotov jednom.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page