Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma
evo jos malo pa mini :-)
BaneBRE:
svaka cast, deluje da je sve na svom mestu..... jedino hauba sto malo "viri" u odnosu na krila ali kapiram da je samo spustena bezveze i da nije ustelovana :blush:
gregor.tm:
svaka čast za dobro obavljen posao.
ako smem..... šteta, da nisi zakrpio otvor na krovu ;-)
BaneBRE:
razmisljao sam da prokomentarisem glupavi shiber al reko necu da hejtujem... i na mom ex. miniju je bio i stvarno ne kapiram poentu toga... sve uradis kako treba i on pocne da curi i usere ti nebo pa ga krpi, pa...
bljak... nikad vishe
veruj mi zakrpi ga... posle ces kukati :wink:
NeMaN:
hvala, hvala...trudio sam se bas...i rekoh, aj kad je lepo vreme da iskoristim...
i cini mi se da je ok ispalo....
bane sto se tice haube u pravu si, samo sam je spustio jer su nosaci haube skinuti...
kao sve ostalo... :) hehe
a za siber ne znam sta da radim . jos cu da razmislim... lepo izgleda ali sto se tice funkcionalnosti, ne znam...???
mada mi ovaj deluje pristojno i cini mi se da dobro zatvara....ali nikada ne mogu biti 100% siguran, zar ne?
BaneBRE:
pa gle.... +40c, -10c, kisa, sneg, pa stoji na suncu ceo dan.... guma je to a i sam znas da se tela na hladnoci skupljaju a na toploti shire i usled veceg broja maltretiranja guma popusti. leti ces cesto da ga otvaras i da napinjes gumu a pritom ne znas koliko je star taj shiber i pitanje je da li ces naci isti takav kad taj procuri..... ja se ne bih igrao
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page