Evo da kazem i ja neku rec.
Mislim da je svima jasno da je ekonomska kriza vrlo ozbiljna. Mislim da ovaj upravni odbor ima vrlo tezak zadatak.
Moram priznati da je i meni proradila masta.
Posto sam bio ucesnik na mnogim nasim susretima veterana imam neka iskustva i u sustini najvaznije i najbitnije je druzenje sa ljudima. Ne sme nikako da se dogodi da se sve pretvori u jurnjavu i da ljudi ne stignu ni da se upoznaju, a to se desavalo. Organizatori su preterali, pa se sve pretvorilo u jedno veliko opterecenje. Drugo, nemojte zaboraviti suvozace!!!!! One su jako bitan faktor! I njima mora biti vrlo prijatno. Sto kaze Gregor i kamp je prihvatljiv. Da kamp je najlepsi vid druzenja, ali kod nas su kampovi zatvoreni. Morali bi da izmislimo neki novi.
Karting staza je simpaticna stvar. Pored najbrzeg kruga, umesto( za mnoge ucesnike ne zanimljivog) sklapanje delova od minija, treba uvesti voznju po stazi u tacno odredjeno vreme, ali bez stoperice. Tako bi svi ucesnici imali priliku da konkurisu za nagradu. Treba imati u vidu da mnogi imaju umorne minije i da vecina dolazi iz udaljenih krajeva i da ne treba da rizikuju da ostete auto.
Skup ispred skupstine mislim da je obavezan.
Pre bi bio za neku zanimljivu voznju po lepim krajevima.
na primer:
Obilazak manastira na Fruskoj gori, ili
Obilazak Oplenca i rucak na Rudniku, ili
Drven grad-Sarganska osmica, ili
Bajna Basta, kafica pored Drine, rucak Mitrovac,
Dobro , preterao sam