po mom skromnom mišljenju najbitnije je napraviti koncept minijade onda detalji.
- dali če biti susret jedan ili dva dana. (može i jeftinja varijanta npr. spavanje u šatoru umesto plačanja hotela. večina nas na
susretima kampira i nije nam to problem)
- program susreta (po mom mišljenju obavezna paradna panoramska vožnja i nikako cela kolona kroz centar Bg)
- takmičenje (netreba da je samo u stilu brze vožnje. može biti npr. ko brže parkira minija, ko se najviše približi nekoj tački itd.
imam hrpu dobrih vežbi koje se može ukrasti iz raznoraznih drugih susreta) tu mogu i biti mini kvizovi, turistički reli, karting pista
sa ili bez minija koju nije potrebno zakupiti za celi dan, nego npr. samo za jedan sat i to nemože koštati više od 100€ itd, itd.
- kad se razrade te osnove onda se ima još puno ideja..... ako vam bude zanimljivo.
vezano uz kortizaciju. ja sam prošle godine napravio bespaltni susret. ove godine se platilo samo toliko da sam pokrio troškove organizaije, to jest zakupio mesto gde je bila roštiljada + hrana, vožnja po pisti, dobrodošlica sa aperitivom od 0,5 + grickalice, sokovi,..... piče se je plačalo po ceni istoj kao u trgovini i mislim da su bili svi zadovoljni. na kraju sam čak imao profit od 7€ ;-)
ja mislim, da možete slobodno staviti kortizaciju jer ionako vas pamtimo po ovoj minijadi gde ste nas goste besplatno smestili u hotel