mini je automobil sa savrsenim mogucnostima ,ja takodje ne mogu da se suzdrzim
obozavam da se provlacim sa minijem ,ha ha pre neki dan sam naisao na onu ulicu kod lipovog lada i vidim zatvorena ,medjutim kazem sebi nema nazad ,pa ti vozis minija ,te skrenem na pesacku stazu i vozio sam ga izmedju pesaka ,odnosno oni su se u neverici sklanjali ,i dok nisam nasao izlaz na bulevar .ili jednom prilikom na autoputu provlacio sam se izmedju automobila u brzoj i srednjoj traci ,ma gnjavili su a meni u miniju zivci samo trepere ,daj gas gas .
a prosli motor hiljadarku sto sam imao cepao sam do daske ,sto znaci kazaljka je bila skroz na desnom kraju ,cak ni sam nisam verovao da to moze da izdrzi ,a desilo se vozim se ja za Arandjelovac i svi na autoputu samo sisaju ,iznerviram se stanem sa strane otvorim haubu i pojacam plin ,i kad sam poceo da ih obilazim ,ljudi su u neverici gledali ,cak su me mnogi stizali i kao brate sta je pod haubom .medjutim za takva zezanja imaju i posledice ,kada sam stigao na odrediste adrenalin u fulu ,a mucenik mini ispustio pola litre ulja ,propisao na sve semeringe ,i eto opet neki razlog da se popravlja .
zato ko voli neka izvoli