OK da ne skrenemo sa topica..... idemo dalje sa prirodom in plažama.
iz J i JZ engleske smo otišli po zapadnom delu engleske. naravno nekoliko dana vožnje u blizini mora, plaža, morskih sela, itd:
klifovi su bili prekrasni. kada jednom staneš izgubiš želju da ideš dalje. na žalost slika pokaže samo nekoliko % od onoga šta oko može videti i duša doživeti. jedno skromna slikica koja meni govori puno, verovatno vama puno manje.
konačno došli sunčani dani. prvi dani da smo u sred jula mogli imati kratke rukave:
jedna od hiljadu sličnih prizora:
neznam kako bi putovao sa originalnim 850cc motorom. verovatno bi ispustio dušu.
šetnja ovaca pored puta je uobičajna. ima ih na svakom brdu:
na svakom vrhu nudi se prekrasan pogled na more i to što kod nas nema, da je samo nekoliko metara od mora več sve zeleno:
ovde zaista neznam šta je u prvom planu; priroda ili mini?
na vrhu spomenika. nemojte me pitati kojeg. bilo ih je previše ali žena ima sve arhivirano, pa ču kasnije dopisati. svakako ima neko veliko istorijsko značenje
opet neka gomila. navodno največa gomila zemlje u evropi napravljena ljudskih ruku. mislim da još do dan danas nemaju pojma zašto je služila
engleska ima sačuvano ogromno kamenja;-) ovaj sklop "kamenja" ej nekoliko puta veči od ston hejndža i čak fascinantniji. toliko je velik da je u sredini nastalo malo selo i 2x put preko sredine:
i tu se polako završava druga nedelja putovanja. ostao nam je smo još jedan sklop slika. pre i posle IMM.