Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma
Dita....moj mini-ć
Sinisa:
Slika nikad dovoljno, tako da se ne ustrucavas.
gregor.tm:
tvoj mini ide direktno u moju arhivu fotki jer ima moje najomiljenije felne!!!!!!
nemogu da verujem, godina tražim te felne po netu i do sada sam našao samo nekoliko fotki na američkim minija uvezenih iz italije. znam da ima još set u hrvatskoj i u sloveniji pored mog jednog i pola seta rezerve samo još jedan još jedan mini. englezi se nemogu načuditi kada ih vide!
Ardita simpatičan je tvoj crvenko! osim table..... ali to je stvar ukusa.
potrebne su mu samo kozmetičke sitnice i biče prekrasan.
gregor.tm:
;-)
kao prvo neugodno mi je ako se neko na mene obrača sa VI. na forumu i uživo sam na TI, ako se slažeš?
za delove nema problema. pomočiču koliko mogu.
poklopci za felne..... dobro pitanje. ja sam moje kupio pre više od 12 godina. tada su na njemu bili ručno napravljeni poklopci. okruglo izrezano pleksi staklo in nalepljena nalepnica OZ racing (verovali ili ne to je napravio Busa za svog minija, pre nego što su preko trečeg vlastnika došle felne do mene). nakon toga ja sam u sredinu stavio poklopac od inno coopera sa Leyland znakičem.
mogu da izmerim promer i vidim ako se prodaju čepiči ili barem nalepnice za čepiče iste ili slične dimenzije.
gregor.tm:
naravno, prednost zaslužuje maska, ogledala i ostali estetski dodatci.
trebaš da odlučiš koja ogledala, koja maska itd. ima ih hrpa različitih.
najbolje da pogledaš preko googla fotke minija i vidiš šta se ti sviđa ili postavi to pitanje na forumu, pa češ videti šta če ti ljudi preporučuti.
miroslav_ružić:
A-HA! Eto ti sad Gregora za delove,boljeg nema. A ja imam vezu SLO-CG,bolje nema! Imaš sreće pa si rekla "to ne radi ni jedna firma" i upalila me "na guranje" pa cu ti napraviti poklopce kakve zamisliš. Za vikend se vidimo.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page