Klub i Forum > Predstavljanje automobila Ĩlanova Foruma
gajudin i mini
Shtrumf_bg:
izgleda se ponekad i isplati da te neko cukne.. :P:
gajudin:
da malo obnovim temu kao i asortiman delova :punk:
poklon od moje supruge za rodjendan :srce:,savrseno izgleda u kompletu
a veceras cu postaviti slike motora koji sam kupio, u pitanju je a+ blok, 1275 i navodno cooper
gajudin:
i napokon motor, nadam se da cu ga isprobati u roku od mesec dva, treba izvaditi stari , srediti instalaciju i trapove i ubaciti ovu zverku
a+ blok,1275 cooper, inace mi fale neke sitnice, kao i to da ce mi trebati saveti jer meni sve ostaje od starog tipa ,tj od hiljadarke kao npr nije mi jasno gde je slavina za grejanje na ovom motoru , kao ni sta da radim sa onom rupom na usisu koja je predvidjena za servo jer ja nemam servo, i da treba da prebacim pumpu za gorivo sa starog na ovaj motor....ima tu posla
inace sam imao u planu da kompletno restauriram minija ali zbog finansija zelim ga srediti da se vozim i u medjuvremenu skupljati delove i nadam se pred sledecu zimu uci u projekat, a i hocu da imam minija za minijadu :mks:
inace su slike malo losije , stavicu druge malo bolje za koji dan
nikola.m:
eeeee....posto te zena castila sa novom obrtaljkom,onda bi onu sa gornje slike sa paktnovima i dobosima i razvodnom kapom mogao da udomis....recimo kod nekog...a ja predlazem sebe.... :bravo:.... :laughing:...
gajudin:
pa to je ista ta samo mi je kupila ulozak :laughing:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page