Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

gajudin i mini

<< < (44/55) > >>

BaneBRE:
ako ti treba zadnji desni deo minija... javi, imam celu skoljku od koje sam digao ruke a nije nikad udarana. mozda je trulo na par mesta ali je bolje od ovoga definitivno

lepibajloni:
Gajudine ja mislim da te razumem i da ti kazem da nemoj da odustajes ovo sto mi svi radimo je velika ljubav prema Miniju a samo da ti kazem da sam ja svoj WV  kombi  iz 1965 sredjivao cetiri godine i mogu ti reci da je bio u mnooooooogo gorem stanju nego tvoja skoljka mislim da sam postavio slike na forum pod drugi oldtajmeri pa mozete pogledati a i NBKV clan sa foruma ga je video i uzivo e sada kada si vec dovde dogurao nemoj da odustajes  i mislim da ti sada treba dobarrrrrr farbar ako zelis mogu da te povezem sa mojim farbarom sto mi je sredjivao kombi posle njegove ruke ima da ti bude najbolji mini u gradu a siguran sam da to moze I NBKV  iz Kraljeva da ti podvrdi.
SAMO NAPRED :good:

gajudin:
hvala na podrsci
a zadnji desni deo stranice dobio sam nov od gorana, ne kompletnu nego kao rub i taman ovo sto je lose pokriva bas toliko

jedino mi ostaje problem za kompletni zadnji deo gde su stop svetla,to mi je katastrofa kao i vozaceva vrata
a sve ostalo vec imam ili stize i ne brinem se uoste,hvala drugari
samo napred :punk:

Sinisa:
Brate...

r_dalibor:
Biće to savršeno, samo polako!
 Projekat je za medalju!            :pivo:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page