Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

gajudin i mini

<< < (43/55) > >>

Aman:
sobzirom da sam bio tamo i video kola uzivo, preskocio bih komentarisanje...

nadam se da neces dici ruke  :cry:

Brutalac:
Ne znam sta bi rekao...
Dosta sam u problemu jer mi je moj Mini trul...tj. bar sam do sad mislio da je trul i bavim se mislju da nadjem drugu skoljku...
Sad kad ovo vidim...mislim da cu ga sloziti jer je samo malo hrdjav  :blush:  :)
Sad kad si dosao do davde nema stajanja  :good:

gregor.tm:
mislim da ti nema povratka. šteta vremena i novaca da tražiš drugu školjku.
bolje da staviš svu energiju u popravak ispeskarene.
ipak radile su se mnogo, mnogo gore školjke...  opet tvoja nije tako, tako jako strašno.

miroslav_ružić:
Tragedija. Nije mi jasno kako se ovo desilo... Krupna granulacija? Na prvom komadiću se vidi šta se dešava i prekida se odmah i uzima se sitniji pesak. Jak pritisak? Smanji se. Bombardovanje pod uglom od 90 stepeni? Pređe se na 45. Ali čitavu školjku ovako udesiti... Sad moraš da uzmeš nešto oštro i da čukaš redom sve,i gde je meko probij... Tek tada sve pogledaš i planiraš... Ako je za utehu,bar je sve čisto i jasno,nema šta da ti iskoči ispod slojeva starih materijala... Srećno...

gajudin:
ono pozadi je bio udaran ,nije od peska, kao zadnja desna stranica,granulacija je bila ok, nego je sta sve se skrilo ispod gita da neverujes,zadnji kraj je bio ubiven pa peglan, a farbar ga je pripremio svaka cast da se nije nista na oko videlo :blink:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page