Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

gajudin i mini

<< < (36/55) > >>

Divac:
Samo napred do:

gajudin:
ufufufufuf nemoj divac sad da idem u garazu  :blink:
ima posla preko glave ali samo da budem stalozen i lagano da radim i bice to sve u dure :good:
i naravno :stekaj:

Brutalac:

--- : gajudin  July 24, 2010, 19:38:48 PM --- u pravu si i treba skinuti zadnji vezni lim da bolje pridje tom delu patosa
sta jos da odsecem a da ne utice na konstrukciju :thinking:

--- ---

To je to sto si nabrojao...ne treba nista drugo  :wink:

gregor.tm:
samo hrabro, samo hrabro i hvala za inspiraciju Gajudine. ja sam upravo ovih dana dovezao u garažu novi mini projekat koji če trebati sličnog karoserijskog oživljavanja.

gajudin:
uh , juce sam pao u depresiju kada smo skinuli koseve na miniju i mislim da niko nemoze da zamisli koliko je sve trulo na prednjoj gredi i sam kos i ispod i iznad i svuda
nije da nemoze da se uradi ali mislim da bi cela zajebancija oduzela mnogo vremena  mom ocu oko krparenja i na kraju bi biko ok  ali kao sto rece krparenje je krparenje,i nikada nemoze da bude to ono pravo,videcete kada postavim slike o cemu se radi
i tako lose volje danas na kafici sa drugarima iz  :mks: i posle mog  jadikovanja iskopasmo minija sa ok skoljkom iz nekoliko prica , tj vlada presidente se setio jedne jako dobro skoljke i posle kafice zapucasmo ja vlajko i nane da vidimo kako to sve izgleda i jako sam zadovoljan i sledece nedelje doterujem skoljku i pocinjemo  pripremu za pesak na novoj skoljki, naravno broj sa starog ide na ovu novu skoljku :wink:, ionako je pus, i ponovo sam pun adrenalina
skoljka je neverovatno dobro ocuvana za svoje godiste 73 , sve ono sto nije dobro ja imam kao nov deo limarije, strava
jedino je krov malo ulubljen jer je na njemu bila druga skoljka minija , gazda nije imao mesta pa je spakovao jednu na drugu
sta reci mnogo sam srecan :hid_crazy:
slike sutra

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page