Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma
gajudin i mini
gajudin:
hvala drugari
to je ono sto treba svakome u ovakvom poduhvatu...podrska :bravo:
zaista ce mi trebati puno pomoci jer vecinu stvari hocu sam da uradim, naravno morace na kraju i intervencije iskusnih majstora
samo malo vise slobodnog vremena za rad oko minija i redovno cu izvestavati
hvala jos jednom :good:
gemini:
--- : gregor.tm June 02, 2010, 22:42:15 PM ---
--- : gemini June 02, 2010, 22:18:25 PM ---Bravo, bravo, bas sam se pitao sta se desava s tobom,
kad bude vreme -zovi, postoji jos jedno novo mesto, samo ga treba proveriti !
--- ---
Novo mesto je točno između Ljubljane i Zagreba .... ako ste na to mislili?
PS: izvinjavam se što smetam ali nisam se mogao zadržati. Novo mesto je moj rodni kraj ;-)
--- ---
Bravo za gomilu vedrog duha, Gregore !
Ftaje:
Samo napred:D I polako!!!! ?Nemoj ko ja da se zajebes! Laganica!!!!! :D miniminiminimini! ima da bude extra:D
Vladimir:
svaka cast sekretaru :punk:
koliko su kostali prednji podovi?
Brutalac:
--- : gajudin June 02, 2010, 21:48:38 PM ---kupio sam vezni lim, oba krila, prednji levi patos kao i prednji desni i kaparisao oba zadnja patosa,vec su kupljene oba praga, podsajtne, trouglovi, uglovi soferke, zadnji vezni lim kao i lim na koji idu sarke zadnjeg gepeka, nada, se da je to sve , mada posle peskarenja moze jos nesto da iskoci, drzim palceve da su sasije ok,trebalo bi
za par dana skidam sasije i struju i auto je spreman za peskarenje
--- ---
Odlicno ali moj ti je savjet da ovo crveno ne ides stavljati na auto jer je kriminalno los limarijski dio...sve se moze pripasati ali za to mislim da nema smisla...na tom dijelu Minici ne trunu toliko nego vise u kutovima ispod zadnjih lampi...
Ja sam to stavio na auto pa sam poslije morao kupovati heritage dio koji kosta preko 100€ jer mi je gepek dole imao rupu od 2 cm...
http://www.minispares.com/Product.aspx?ty=pb&pid=35858&title=
Aj slikaj da vidim jel rijec o istom dijelu kojem ja mislim...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page