Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma
Austin Metro "naslednik" minija :)
Machony:
nebi trebala jer se koristi za farbanje radnih mašina strugova i sličnih stvari.Kod strugova i nema velikih temperatura al ni blok od motora nema 2000C kod mene je radio 15 min i prokuvao znači imao je veću temperaturu nego normalnu radnu temperaturu.I ništa se nije desilo.To se tiče plave noje.A crvena je na delovima koji se ne greju toliko.A srebrna na menjaču i karteru , mada je pisalo na konzervi da izdržava temperature do 1600C.Tako da se ne brinem da će se oguliti.
A mislim da svaka obična boja će stajati jer da se zapali ne može, ni jedna nije zapaljiva na 1000C.A radna temperatura je neki 90-tak C.Mislim tj.siguran sam da se neće oljuštiti al i važno je da nema masnih naslaga na površini na koju se nanosi.A to sam sanirao tako što sam sve oprao mašinom za pranje onda četkom za ribanje pa četka sa onim iglicama kao čelična al se stavi na brusilicu.Skidao sam skroz dok se nije zasijao metal.I na kraju silikonski odmašćivač.E je**** ga ako nije dobro :imgood:
Auspuh sam ofarbao sprejem za auspuhe koji izdržava temperaturu do 600 C. Mislim da neće boji biti ništa. :)
Sinisa:
Deluje dobro ovako sa slika.
Brzo ces ti to zavrsiti pa te cekamo da ga vidimo uzivo.
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page