Klub i Forum > Predstavljanje automobila Ĩlanova Foruma

Evo i mojega

(1/6) > >>

peja:
Posto sam drugi vlasnik imam i originalni racun, kupljen kod nas na konsignaciji, sve mu je bilo original kada sam ga pazario, malo sam ga nasminkao volanom i alu felnama i skinuo sam mu crnu presvlaku sa krova (da ne bi rdjao) i ofarbao ga posto ispod, zacudo, fabricki nije bio ofarban tako da mu je ovo sad druga farba (prva na krovu :)), presao ispod 41000km (od toga ja na zalost samo nekih 3000 a imam ga celu deceniju, nema se vremena..(non stop je bio garaziran a srecom i ja imam garazu...)
Koliko sam uspeo da saznam izgleda da je proizveden u Belgiji

Nove kocnice sa svim crevima
Nov auspuh sa dva lonca Bosal
Nova lamela (prvi vlasnik zena)

peja:

ivan:
fenomenalno! originalan primerak.  :punk:

a koje je godiste, motor...?

mozes da posaljes i brojeve motora i sasije, da vidimo odakle je... a i originalnu dokumentaciju, ako imas.

dobro nam dosao!

Aman:
brate ja tebe jurim vec pola godine, intenzivno zadnjih mesec dana da ti kazem za klub!!!!
nekada davno je tvoj cale dao oglas da prodaje 4 tocka, ja bio da vidim i posle toga mi se niko ne javlja na tel. evo vec zadnjih medec dana zovem svaki dan po dva puta i niko se ne javlja a zvoni.062/177****

ako si ti u svedskoj onda si to ti  :good:
bas sam gledao ovaj mini u garazi i pricao bas sad u nedelju kako ima jedan skriveni mini kod 29 novembra  :wink:

peja:
Godiste proizvodnje '77 prva registracija '79, 1098ccm, 45HP, na zalost nemam brojeve kod sebe trenutno ali mogu da ih nabavim. U pitanju je jubilarna serija Mini Special lansirana za 20-godisnjicu pocetka proizvodnje Minija (glavne karakteristike su motor od 1098ccm, rotirajuca piksla, komandna tabla od 1275GT, specijalne plasticne radkapne i jos par slicnih zanimljivosti...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page