Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

Moj 1100s Mini

<< < (2/5) > >>

Darjan1275:
baš mi je drago da si uvidio lipotu i jednostavnost desetki :bravo: :good: :good:

buda:
Hvala na dobrodošlici
zaista je neverovatno kolko ta kultna kola privlače pažnju i lepo je videti ovakvu zajednicu na okupu. Da budem potuno otvoren ja sam mog minija kupio za 1700 maraka. I redovna pojava na pumpama ili raskrsnicama je bila e ajd mi prodaj kola i čak su mi nudili 4000€ i ja naravno nisam hteo da pordam. Neko bi rekao pogrešan potez al ja sam jednostavno zaljubljen u taj mali autić :) Nisam baš puno gledao forum al već vidim mnoštvo informacija i mnogo ljudi sa istom pasijom ili ti ljubavi prema miniju.  Ranije sam bio učlanjen u Minifinity i ovo sve me neodoljivo podseća na to. Ipak kolko god dobro da znam engleski ne mogu znati baš sve izraze za određene delove. I stoga malo je reći da je ovo 100x bolje jel ipak je u pitanju naš region. Još jednom sve moguće pohvale za club i sajt i forum!!! 

Inače ja sam moj mini kupio tako sa 13-kama i to "stojadinovim" i ne mogu reći da su mu loše stojale, čak šta više dao sam sve od sebe da nađem opet isti profil guma. Čak sam bio u raznim radnjama i na sajmu pitao za iste i malte ne uvek sam nailazio na varijantu teško ćeš ti to kod nas naći. Naime to su bile pirreli 165/55 R13 i jedini problem (ujedno i razlog zašto sam menjao na R10) je bio što naravno svaki put kad bi skinuo felnu, naišao bi i na problem u vidu vraćanja istih. Naravno genije pre mene je stavio "stojadinove" 13ke koje naravno nemaju isti razmer rupa i tom prilikom bi se brezoni krivili na unutra. Što em je onemogućavalo da vratiš felnu em bi dolazilo do pucanja istih prilikom ispravljanja.

Inače da nisam se ni predstavio al to je izgleda za drugu sekciju na forumu. Reći ću samo da sam iz Novog Sada i da sam grafički dizajner.  :)

ivan:

--- : buda  August 01, 2009, 02:23:48 AM ---Reći ću samo da sam iz Novog Sada i da sam grafički dizajner.  :)

--- ---

:hi:

ako imas inspiracije za dizajn sajta/foruma/ostalog propagandnog materijala... sveze ideje su dobrodosle

buda:
@ Ivan
Nema problema, čim ugrabim vremena uradiću nešto vrlo rado.

Vladimir:
dobro nam dosao
uzivaj

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page