Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

Moj 1100s Mini

(1/5) > >>

buda:
E pa red je i ja da se predstavim.
Ja sam novi član za sad samo Foruma al verovatno i cluba uskoro.
Ovo je moj Mini kupio sam ga krajem 2002 godine prva registracija mu je '79-te znam skoro celu njegovu istoriju. Al da skratim priču stojao je dosta dugo na parkingu napolju tj a prošli vlasnik nije hteo da ga proda nadajući se da će ga srediti kad tad. To se naravno nije desilo i odkupio ga je neki majstor koji ga je i restaurirao i odmah zatim prodao. Naravno ja sam bio kupac. I od tada sam ponosni vlasnik istog :)
Veoma mi je drago što postoji ovaj club. Jer nažalost iako je u voznom stanju sad već duže vreme stoji u garaži uz povremeno startovanje motora i vozanje oko bloka. Potrebna mu je zamena lamele, koju sam već kupio zajedno sa korpom i ležajem preko nemačkog ebay-a. Letva volana bi trebala da se sredi itd... Naravno čeka mi i sređivanje limarije...
Eh da ovo su malo starije slike dok su na njemu bile 13-ke i dok ih nisam zamenio sa 10-kama (felne).

Tolko za sada :)

miroslav_ružić:
Dobro dosao Budo. Dobar ti je mini,sredjuj te sitnice,nije to nista.

ivan:
Budo, dobro nam dosao!

tvoj minije za nas novo, iako smo mnoge ugledali. Lepo izgleda (osim onog natpisa "cooper"), nadam se da ces na forumu naci dosta informacija da ga dovedes u dobro vozno stanje, ali i motivacije da ga cesce vozis  :wink:

deki:
Cao!Odlican ti je Mini!!!

gajudin:
svaka cast budo
mini je stvarno lep, ako ugrabis okaci slike 10ki koje si nabacio

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page