Klub i Forum > Predstavljanje automobila Ĩlanova Foruma

Moj Mini

<< < (10/18) > >>

nebkv:
Na zalost brojnost nam dozvoljava :) Inace pored tog braon austina,vidjao sam jos jedan sa KV tablicama,beli ali mislim da je negde iz okoline Vrnjacke Banje(po broju tablica).Jedno vreme sam ga vidjao po Trsteniku,cak je bio i havarisan.A jednom prilikom i parkiranog na ibarskoj magistrali pokraj jedne kafane bas u mom selu.Vrhunac je bio jednog popodneva kada je taj isti austin prosao pokraj moje kuce u selu.Mislim da tada nisam imao parkiran ni jedan ispred,pa je covek samo prosao,nije imalo sta da mu privuce paznju.od tada ga vise nisam vidjao(pre oko pola godine)

nebkv:
Prosetao sam se sada do ratarskog.Moj izvor je malo promasio kada je tvrdio da onaj ispod nadvoznjaka ima beli krov :wacko:.Naravno u pitanju je markov ex niski.Momak iz perionice mi kaze da treba da ga prebaci na KV tablice,i ceni ga tako oko 1300e

MilanKV:

--- : nebkv  April 18, 2008, 10:49:18 AM ---Prosetao sam se sada do ratarskog.Moj izvor je malo promasio kada je tvrdio da onaj ispod nadvoznjaka ima beli krov :wacko:.Naravno u pitanju je markov ex niski.Momak iz perionice mi kaze da treba da ga prebaci na KV tablice,i ceni ga tako oko 1300e

--- ---
Izgleda da je jos uvek Markov prebacen je na KV a rekose mi da je 1100e.POZDRAV!

MilanKV:
Refresh...

BaneBRE:
veoma lepo, super, sedi 5  :good:

koje felne idu na limuzinu?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page