Klub i Forum > Predstavljanje automobila Ĩlanova Foruma

Moj Mini

<< < (9/18) > >>

MilanKV:

--- : Fefe  April 15, 2008, 22:39:37 PM ---hahahahahaha-znaci Sicko aka marko dimitrijevic vozi minija-sjajno...ako ga znas,prenesi mu pozdrave od Kukija...mi smo davnih dana igrali zajedno basket u Partizanu...mali je svet  :good:

--- ---
Sicko sada restaurira drugog a ovog na NI table prodaje.

--- : nebkv  April 15, 2008, 22:32:33 PM ---
Da,taj sa PI tablicama sam video kod jedne od kula parkiranog,ali sam mislio da je dosao neko sa strane.Prijatelj mi nedavno rece da ima jedan ispod podvoznjaka kod ratarskog imanja.Ja sam vidjao proslih godina jedan preko puta poste u Jarcujku,jedan parkiran iza zgrade preko puta zeneve u karadjordjevoj,i jedan u otprilike ulici milunke savic,nedaleko od nadvoznjaka i pruge.Sada na tim lokacijama nema vise ni jednog.Zanimljivo da su sve te lokacije u precniku od mozda 1 km.Nisam ih vidjao u isto vreme,pa ponekad pomislim da je to bio jedan isti auto(mislim da je svaki bio crven) :)Ni jedan od ta tri(ako su tri)nije bio registrovan

--- ---

Taj preko puta poste je nekada bio crveno-beli 850(bio moj pa otisao za Pozegu) a posle samo crven izlupan i dalje mu se gubi trag.Da nije tvoj mini ranije stajao kod velike pijace.

nebkv:
Da,preko puta pijace u Beogradskoj.Inace ovaj u blizini ulice Milunke Savic je kao bio stranac.Mislim da ga je dovezao neko od roma iz tog naselja.Imao je neke karakteristicne felne,ali se ne secam koje.Njega i onog na parkingu zgrade u karadjordjevoj sam vidjao pre sigurno 4-5 godina,a nekako u to vreme su se i izgubili.

MilanKV:
Da li je ta ulica Milunke Savic na kraju Dositejeve preko pruge.Ja sam pre 4-5god.cesto parkirao u Karadjordjevoj.

nebkv:
Ta ulica je otprilike kada prodjes tenk,pa onda kod pampule skrenes desno,pa odmah preseces raskrsnicu pravo pa preko pruge,pa opet levo.E tu je negde bio u onim bocnim ulicicama,bez tablica.Nikako da stignem da pogledam onaj ispod nadvoznjaka kod ratarskog.Burazer mi rece da je crven sa belim krovom i da dugo stoji.Znas li ciji je?U jednom prethodnom postu si pomenuo nesto oko onog NI i nadvoznjaka?

ivan:
a da otvorimo regionalni podforum?  :laughing:

vi Kraljevcani ste aktivniji i bolje informisani od nas iz bgd... respect!  :good:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page