ok ljudi, auto iz 59 i 2009 imaju zajednickog malo toga. bilo da su miniji ili bilo koji drugi.
korveta c1 i korveta c6 su ako tako gledate, potpuno razliciti automobili. a pritom su i jedan i drugi korveta. ili uzmite bilo koji drugi auto koji je stekao status ikone i proizvodi se u rasponu od 50 godina.
mini nije imao prelazne faze jer je finansijski propadao, pa imamo samo 1 stari i 1 novi, sa sitnim izmenama.
pa taj bmw je ugradio airbegove u mk7 kad su otkupili rover, a ne prethodno neki englez u silnim gubicima.
a npr. pomenuta korveta 6 stupanja. i od toga su neki bili losiji, a neki bolji, boze moj, napredak ne ide uveke u pravom smeru.
fashion car, izmedju ostalog, je mini bio i u vreme bitlsa, a narocito pocetkom 80s kad je jedini smisao i prodju imao u reklamiranju `cool retro` automobilcica, i najvise se prodavao medju ludim japancima. zaboga pa kao sta drugo moze da se reklamira takav auto u 80im, a za kasnije i da ne pricam.
fefe, znam ja da su npr. misfitsi s danzigom real deal za razliku od reunion-a `95 pod istim nazivom, sto se pistolsa tice tu je sve diskutabilno jer su i inicijalno bili najvise zajebanti ali `79 bila drugo vreme od `09, nego, ipak ti argument nije mnogo primenjiv
iz prostog razloga sto muzika kao umetnost, a pogotovo angazovana alternativna umetnost nema mnogo dodirnih tacaka s auto-industrijom, koja je kao i svaka industrija usko vezana za ekonomiju, a novac i umetnost su 2 odvojena univerzuma
banex, da, rokenrol, pank i dr. martens cipele su zaista toliko posebne da te momentalno cine genijem od coveka :D boze, koliko snobizma u jednoj recenici