Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

Da li neko ima IMV minija?

<< < (9/12) > >>

nebkv:
Sjajno :good:
Prvo sam mislio da je u postavci Mk1,pa sam kasnije posumnjao videvsi neke druge fotke
Onda sam obratio paznju na masku i zakljucio da takvu bar ja nikada nisam video na Mk1
Inace moram da se ispravim,wavy maska na Mk2 nije bila rana vec je isla na Austin 1100 Mk2

gregor.tm:
da, radi se o MK1 Austinu. na žalost to u muzeju baš neznaju. pokušao sam im da objasnim ali nije bilo pravo vreme za to. ipak ima auto nekih koliko se sečam neobičnih detalja. trebam da pronađem arhivu ili sledeči mini sustret da napravimo na putu kroz Novo mesto i posetimo muzej.

nebkv:
Nije losa ideja :)
Nikako nisam uspevao naci fotografiju zadnjeg dela pa nisam bio siguran da li je mk1 ili 2
Ventilirajuce felne i migavci bocni su me naveli da posumnjam da je zaista Mk1 ali opet to je lako moglo da se doda-zameni

gregor.tm:

--- : nebkv  January 17, 2016, 22:13:34 PM ---Nije losa ideja :)
Nikako nisam uspevao naci fotografiju zadnjeg dela pa nisam bio siguran da li je mk1 ili 2
Ventilirajuce felne i migavci bocni su me naveli da posumnjam da je zaista Mk1 ali opet to je lako moglo da se doda-zameni

--- ---

imam fotografije tog austin sa svih strana, tako da možemo da prekomentarišemo. ali jedno je sigurno, zadnji kraj i lampe su mu MK1.
na žalost sam tek sada video da nikada nisam radio reportažu o IMV i nemam još uplovdanovih fotki. evo nove motivacije da to konačno napravim.

Divac:
Sjajno  :good:
Prvom prilikom da se poseti muzej  :uraa:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page