Klub i Forum > Predstavljanje automobila Ĩlanova Foruma

Da li neko ima IMV minija?

<< < (7/12) > >>

nebkv:
Da se vratimo opet malo na migavce.Koliko sam ja video u semama instalacije postoji varijanta gde su zajedno migavac i pozicija u kucistu migavca,i samo migavac.Mislim da je ta varijanta samo migavac slucaj kod ovih velikih.U toj varijanti pozicija ide u far.Mozda je to neki propis,zahtev trzista
E sad ne znam kako to ide sa ovim klasicnim migavcima iz 60tih i s pocetka 70tih.Da li je kod njih ta varijanta pozicija i migavac u jednom(duplo vlakno)?
U toj varijanti onda bi sociva farova bila bez rupe za pozicionu(tako je kod Austina),sad opet nije mi jasno ako je socivo migavca zuto onda i pozicija zizi zuckasto :thinking:

nebkv:
Razmisljao sam gde ove fotke da ubacim(brosure,istorija minija itd.)ali eto nekako mi najprikladnije ovde
U pitanju su knjizice koje su isle uz Minije nabavljene preko IMV-a.Ove konkretno su iz 1971 pa pretpostavljam da su isle uz neki IMV Mini

Ova desno(ili u sredini kako god)je naravno na srpskohrvatskom :)

Marko90:
originalno uputstvo za minija na kraju ima redosled voznje autobusa  :lol:  :lol:  :lol:

nebkv:
Inace na naslov teme se moze odgovoriti i tako da je vrlo verovatno da ne kazem sigurno da onaj ko ima Mini 1000,sa prvim datumom registracije iz godine 1970,1971,1972 svakako ima IMV Mini
Jos ako mu je prva boja bila zuta,bela ili crvena gotovo da nema sumnje
Nas IMV zuco 1000 je prvi put registrovan septembra 1971 u Krusevcu :)

zoran1968:
izvini ali mislim daje imv sklapao samo austine  a ne minije

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page