Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

MINDžONI...

<< < (9/19) > >>

r_dalibor:
 :good: vidi, vidi,...kako napreduju ovi mladi  :laughing:

gregor.tm:
sreča vaš da imate još mogučnost mesingovanja. kod nas je to več neko vreme zabranjeno.... pa više nema majstora za pravu pripremu pre hromiranja.
nice work!!!

miroslav_ružić:
Gregore,pretresi malo,iako je zabranjeno... Ista fora kao sa bojama na vodenoj bazi,svaki servis negde skriveno u ćošku ima i stari mikser i služi za spas kad vodena omaši nijansu,što se još uvek dešava :)

gregor.tm:

--- : miroslav_ružić  February 14, 2011, 03:59:36 AM ---Gregore,pretresi malo,iako je zabranjeno... Ista fora kao sa bojama na vodenoj bazi,svaki servis negde skriveno u ćošku ima i stari mikser i služi za spas kad vodena omaši nijansu,što se još uvek dešava :)

--- ---

držte te majstore. ako može rezervirajte ga i za mene. u proleče počinjem sa restauriranjem Elfa, što znači večina hromiranih delova ide u ponovno hromiranje.

r_dalibor:
Može. ali moraš prvo da ti dobro ispoliraš taj deo. Ovde rade i tvrdo bakarisanje, ali je stalno problem sa majstorima za poluranje.
 Mi smo nosili jedan branik čak u Holandiju i uradili su ga do bola, ali za 2500 eura!!!!!!!!!!!!?????

Sad više nerade ni oni, zbog zagadjivanja okoline. Mi nemamo taj problem, mi smo odavno zagadjeni :lol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page