Potrudio si se vidim i potvrdio ono sto sam si i mislio...
Mozda ce ti zvucati kao nesto lose ali ako si se tako vozio onda ne vidim problem...naime...ovaj most NIJE od MPi Minija...to je samo jos jedan Mk4 most sa prebacenim nosacima hladnjaka...
Na prvoj fotki sam vidio da se bump stop sarafi na dva sarafa sto su imali samo mostovi prije SPi i MPi Minija...oni imaju bump stop na jedan saraf
Razlika je jos u ovoj prednjoj gredi koja je na MPi mostu malo izbocena prema napred jer je cijeli motor mican prema napred zbog vecih usisnih grana...to se vidi i po rupama za nosace motora koje su kod tebe probusene dodatne...
Mozda ti to moze biti vodilja da vidis dal je auto udaran od napred...ne vidim drugi razlog za mijenjanje mosta...
Hvala na savetima i zapažanju... Vozilo jeste bilo havarisano....vozilo sam kupio u takvom stanju,a prednji kraj je montiran od starog tipa,a sad vidim i da je most prepravljan....delovi limarije su kupljeni i vraća se u MPi stanje...
...e sad...bitno mi je da znam da li ću imati nekih problema sa tim mostom,jer ceo prednji kraj menjam?
Napomena: Montiran je ceo prednji kraj od starog tipa uključujući i požarni zid....
...na probleme mislim: *Problem oko geometrije prednjeg trapa
*Problem sa nosačima motora(česta zamena)