Dok se vlasnik sam ne odluci da predstavi svog minija,ja imam tu cast da ga pokazem vama i kazem par reci.Nadam se da ce se uskoro preseliti u rubriku automobila clanova.
Kako god bilo,vlasnik je rekao da je zainteresovan za clanstvo i da ce rado dolaziti na skupove itd.
Vlasniku je ime Dragan.Kupio je ovaj auto relativno skoro u Nemackoj.Zas sad ce se voziti na nemackim tablama.Godiste je 1999,sto je ako se ne varam,najmladji koji imamo.Motor 1275.Presao je oko 50000 km.Vrlo je ocuvan.Naravno 13' felne.
Imao sam priliku da ga kratko provozam.Veoma je utegnut.Fantasticno se ponasa preko neravnina.Vuce sasvim solidno mada ga nisam gazio,ali imam utisak da bi mogao i bolje.Malo pusta ulje na deklu.Enterijer odlican sem par pukotina na laku drvene table.Lim besprekoran,neudaran.
Malo mi je cudan volan jer stoji malo ukrivo,kao nagnut na levu stranu.Nemam ideju od cega bi to moglo biti.
Bez obzira na odlicno stanje,covek ima planove za poboljsanje svog auta u cemu cemo nadam se biti u mogucnosti da mu pomognemo.
U planu su,kako kaze,sredjivanje letve volana,kao prvo,pa onda pojacavanje motora ugradnjom naknadnih kitova,pojacavanje kocionih diskova itd...
Evo par slika.