Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

Moj mini ;77, 1000 kubika

<< < (5/11) > >>

donovan5:
hvala momci na pohvalama. :)..farbanje je rađeno ovde u Bačkoj Palanciu kod jednog  od priznatijih majstora,mada nešto duže od početnog dogovora,no sve u svemu ja sam zadovoljan kako je odrađen.Svakim danom kako ga sklapam,što ti kažeš Siniša ,farba još više dolazi do izražaja,pa me motiviše da još više ubrzam sklapanje.Što se tiče drugog minija,njemu tek predstoji rad kao na prvom,nešto malo limarije pa farbanje...možda sve to malo sporo,no imam ideja...pozdrav svima...

Sinisa:
Samo hrabro i nemoj da te nema sa izvestajima!!! :)

mr.Bean:
koliko te je kostala ta operacija,ako nije tajna?

donovan5:
Nije naravno tajna 800 eura , s tim što je i od dole zaštićen i komplet unutra zaštićen i ofarban .Boja je metalik (iz šest komponenti) , mada je malo "papreno" , najvažnije je da sam ja zadovoljan krajnim ishodom.
Pozdrav  :pivo:

aca grunf:
 :hi:
pa lepo izgleda na fotografijama,samo ta,,bakarna perla,,zahteva posebnu podlogu da nebude vidljivo blago sarenilo u nijansi,i vremenski period izmedju nanosenja slojeva boje,i dobar zavrsni sloj laka,jer inace je obavezno poliranje laka da kompletan efekat dodje do izrazaja<to znaci da dolazi do promene nijanse boje,koliko ima svetla tj podkojim uglom padaju zraci sunca ili nekog jaceg izvora svetla>.
nadamse da je tvoj farbar ispostovao podlogu za tu boju...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page