ne znam kako vi to radite, al ja kupujujem gumice za hidrauliku u automobilu od proizodjaca Sigurnost iz Zrenjanina. odlican kvalitet, provereno posle 3 godine jos uvek bez problema. ima i paketice za minija (200 do 300 din). za moj auto je vec bio problem i covek mi je izasao u susret. gumice za glavni kocioni smo sastavili iz 3 komleta, lada samara!!!! zatim neki subaru i trece ne secam se.
Creva sva za kocione sisteme , cvrsta ili flexi, takodje radinoca, Galeb Novi Sad Futoska ulica. 300 Din po crevu pre godinu i po.
semeringe Gumaplast, firma is Sremske Kamenice, desetine hiljada razlicitih, rade i po uzorku u min seriji nekoj od 10 kom cini mi se.
Kocione klipove na peskarenje pa na galvanizaciju kod ortakovog caleta (niklovanje ili sta vec, pa svodjenje na meru)
mislim da ne mora sve biti original, jer nemam para za sve te stvari, vazno mi je da se vozim i to bezbedno.
najmucnije mi je od svega kad vidim da clanovi jedni drugima uzimaju neku proviziju ili budze cene do ludila, mucno je zaista jer, tu prestaje ljubav prema tom autu, i osecaj za onoga koji voli isti.
solidarnosti molim