U napred izvinjenje jer malo idem u off i trujem temu
Evo neko moje viđenje stvari
Kolko god da je neki mini loš, ako itko ima mogučnist kupit koji komad dok su još po kolko tolko prihvatljivim i razumnim ciframa,pa ga spremit na suho.
Hrpaa orginalnih i teško nabavljivih djelova koji se ipak daju iskoristit/renovirat i školjka/baza za početak za rezervu ili buduči projekt...
I Fakin i Filip su morali iz vana teglit aute da se njihovi slože nakon sudara inace bi ih mogli rashodovat...a tada ih je bilo u ITL i Njemackoj po normalnim cjenama.
Danas se u HR slažu čak i auti (olupine,krš,trulež)kakve prije 7-8 godina ne bi ni štapom dotakao.
A cifre takvih " grobova" su u jednom trenu dosegle izgled broja pređene kilometraže golfa dvojke dizela
Ali potražnja/ponuda je izdiktirala cijenu,ona če varirat +/- 10-15% ali to je to.natrag nema.
Bilo bi odlično,naravno ko ima i mogučnost i priliku ,a naravno želju/potrebu spremit koji komad(pogotovo mk3 ili kakav Special...GT...)
Meni je žao što je kod nas puno ljudi propustilo takvu priliku.
Nije mi namjera bila pravit se sad nešto pametan,nego onako iz srca dobronamjerno iznijeti stvari kako ih ja vidim