Skup organiziraju ljudi iz Šibenika.Nemaju veze sa MKZom.
Najpoštenije je svakog prozvati imenom i prezimenom.Javno.
Nedolazak na minijadu je sve osim politike.
MKZ nema suradnju niti potporu BMW Hrvatska.U nasem pravilniku koji je nastao 2003. stoji da smo mi klub za vozila marke mini od '59-'00.
Nakon više godina posjeta IMMa po evropi jednostavno smo se "potrošili".Sponzora nema,veci dio članova je dobio djecu,tako i drugacije prioritete...Bar trenutno....Ako ste primjetili niti na IMM niti na druge susrete trenutno ne ide vise od auta,dva a za razliku od prijasnjih godina kada je bilo i po 10-12 auta kako na IMM tako i na Mehing pa i na Minijadi...U ovih 16 godina vise puta je bilo uzlaza i padova kluba.Stvar je financija/ekipe/života.Nije to politika.To je gospodarstvo.Eto tako na Giro ce doci auto ili dva...
Trenutno sam u Zadru.Svaki dan vidim bar 10 tablica iz Srbije.Kao i cijeli kamp na Murteru.Ljudi ljetuju.Uživaju.
Sigurnost? Pa sa naljepnicom Zagreb u srcu postoji sansa da mi budala kamenuje auto u Splitu,i obratno.
Guranje sa auto ceste ,pokušaj presretanja i premlačivanja člana našeg kluba na putu sa Minijade prije koju godinu od strane 4 idiota nikad vam nitko nije spomenuo niti spočitao ...pa zar je itko odgovoran ili moze kontrolirat ponasanje nekog drugog???
U drzavama sa nekoliko miliona stanovnika uvjek se nađe iskompleksiranih sitnih duša.Nismo mi divlji zapad,nit je sad '41.Kao i u HR,tako i u Srbiji vjerujem postoji policija/krim. policija i vjerujte svoj posao rade brzo i efikasno.Kolko ste sigurni sa velikim naljepnicama i obiljezjima.Ni vise ni manje nego HR auto u Srbiji...kome normalnom bi palo napamet išta.. ali nabrijanih ljudi ima.i tu i kod vas..i to je na zalost činjenica...Da vjerujem onim sranjima što vidim na TV nebi na bio na forumu.
Novinari i politika rade u interesu političara.Za mene je ova tema uz iskreno žaljenje zbog smijera u kojem je otišla završena.Ako iko prolazi kroz HR i treba ikakvu pomoc ili bi popio nesto,tu sam i ja i MKZ ekipa.
Ime i prezime onog ko je zasluzio pa nek se javno vidi i sramoti za dvoličnost i ponašanje.Nikako generalno prozivat pogotovo na takav za mene osobno kao i za vecinu članova MKZa,a raspravljamo vec dva dana, pogrdan način.
Javno imenovat osobu i zakljucat temu nek stoji za stalno.
Nadam se da jedne godine ugodnom druzenju kod vas,nas ili negdije na IMMu.Cim financije i vrijeme dopuste.
i da...gospodinu koji ne zna moje ime-Tomislav.