eeeeehhhh....
duša me boli kad čitam vaše blagonaklone savete, dobročinitelji naši.
kad vi objašnjavate, sve izgleda tako lako - samo kupiš set za reparaciju i repariraš karburator
istina, kod nas je mali problem sa delovima, ali nije strašno - uvek može da se naruči od minispares, da se papreno plati u auto kosi, ili da se sedne u voz i ode do brutalca.
kao što reče sinisa, ovde su problem umorni majstori. nema mlađih i ambicioznih, nego samo tri čoveka koji već 20 godina rade minije, pa im je izgleda malo dosadilo. sem toga, kriza ih je odučila od novih/originalnih delova, pa zato meni Raša obećava da će remontovati karburator za 20-30eur, a obojca znamo da će delove da uzme sa nekog kadavera.
uz to, nijedan od njih ne ostavlja utisak stručnosti ravan dojmu koji vas dvojca ostavljate ovde na forumu.
osim ovoga, ja lično ne mogu ni tako lako da ispljunem po 50 eur za sitnice koje se pojavljuju svakih 10 dana (trenutno sam civilni vojnik, tako da su mi prihodi 0 ), ali mnooogo znači pročitati detaljno objašnjenje i vaša iskustva, garantovano će to kad-tad zatrebati nekome ko razume srpskohrvatski/hrvatskosrpski. a i meni, čim budem mogao da ih primenim
evo ja predlažem da Mini Klub Srbija odabere jednog mladog talentovanog šegrta kojeg ćemo poslati na usavršavanje kod Brutalca i Gregora. Mi ćemo da mu platimo put, a vi mu dajte nešto da jede i da spava u gepeku.