: 1 2 3 [4] 5

: IMM 2015?SERBIA  ( 24610 )

0 and 2 Guests are viewing this topic.

gregor.tm

• Članovi MKS
  • Aktivan
  • *
  • : 2.234
Odg: IMM 2015?SERBIA
« #45 : April 03, 2013, 12:54:32 PM »

naravno novi mini je prisutan..... i red je da bude....
ali moj savet je ako želite da privučete masu, reklamirajte klasičnog. a kao što sam rekao.... novi je ionako prisutan. obično je i sponzor itd, itd... npr. u mađarskoj je organizirao podpise od rauna altonena itd.

negovorim to zbog sospestvenih uverenja.... nego dosta dugo pratim stranu mini scenu, zapravo sa njom sam rastao dok nije bilo prave scene kod nas..... i zna se šta privlači ljude na skup!
to je isto kao da prodaješ svoj proizvod a u reklamu staviš i nešta od suseda. dobro nije baš isto ali to je ono što mi je moglo prvo pasti na pamet.
treba iči na loptu, da dobijete najviše glasova za IMM a ne da čete biti ljubazni do novog minija, koji starom baš ne nudi puno.

ako želite mogu da vam ispričam priču:
prošli mesec bilo je 100 godina tvornice Morris.
iz tog razloga je nekoliko novih minija (organizirano od BMW) išlo na put prema starim tvornicama po EU u kojima se je proizvodio mini.
i šta mislite kako je to izgledalo. došli su npr. do IMV u novom mestu. napravili jedan krug pored tvornice i to je bilo to.
najavili su se jedan sat pre nego što su došli do tvornice. BMW sam pomago da za 50 godišnjicu minija skupim najbolje minije za izložbu koja je trajala dva dana i preko 20 minija. i tom istom organizatoru nije bilo vredno da nas obvesti o skorošnjem dolazku minija u IMV..
tada sam imao priliku da sa glavnim direktorom za razvijanje minija prošetamo i prekomentarišemo stare minije, istoriju. izglancani tip nije imao pojma šta gleda. ni godišta, ni razlike, ništa od ništa. i naravno taj čovek bez osečaja istorije razvija minja u pravcu koji nema sličnosti sa starim osim imenom.

moj odgovor na Divčeve čestitke na slovenskom mini forumu vezano za dolazak minija u tvornicu IMV je bio takav:

ipak izgleda da BMW brine samo za svoju promociju.
došli su bez neke najave. o tome je znao samo BMW portal..... i obavest dao od sebe trenutak pre nego se sve zbilo.
mogao bi se organizirati pravi mini doček.... ali su pokazali da njih baš i nebriga istorija nego formalna vožnja od tačka A do točke B sa reklamnim izgovorom da su posetili tvornice u kojim se je izrađivao mini, bla, bla, bla..... glavno je da su se poslikali ispred tvronice, talbe grada.... i pitanje dali su vozači uopšte znali šta tu rade ili imaju bilo kakvu vezu sa istorijom morrisa ili minija.
ali ipak..... neko se setio nekadašnje tvornice u novom mestu, što je ipak čast, da nismo u totalnom zaboravu.

ZNAJTE: novi mini je tu samo zbog vlastite promocije i promocije preko klasičnog minija. on se brine samo za svoju prodaju a ne naša istorijska vozila. BMW ima ekonomski interes. on se ne pali na iste emocije kao mi.  :hi:

iz tog poštovanja bi stavio na naslovnu stranu IMM samo starog minija.
« : April 03, 2013, 12:56:09 PM gregor.tm »

gregor.tm

• Članovi MKS
  • Aktivan
  • *
« #46 : April 03, 2013, 13:00:27 PM »

pa nasi konkurenti su NOVI MINI CLUB i do sada niko nije dao bilo kakav komentar na to ,cak imaju podrsku od nekih engleza  :hi:

stvar je u tome da su uspešno kamuflirali da su oni klub novih minija.
znaju zašto to rade jer inače bi izgubili bitne glasove za organizaciju.

i dali su oni stavili na naslovnu stranu klasičnog minija?
jer znaju šta promoviraju! klasičnog minija!
novog minija imaju samo na jednoj jedinoj slici o klubu. i to samo jednu sliku na celom sajtu!  :wink:

i molim bez zamerke! : :mks:
« : April 03, 2013, 13:08:39 PM gregor.tm »

Vladimir

• Aktivan
  • : 4.512
« #47 : April 03, 2013, 18:13:45 PM »

i molim bez zamerke!  :mks:

a gde tebi da zamerimo
pa ti si nas pocasni clan kluba  :good:
"It's simple and amazing car" - Paddy Hopkirk

r_dalibor

« #48 : April 04, 2013, 12:37:07 PM »

:ded: Gregor je potpuno u pravu, treba biti jako oprezan. Novi mini poštujemo samo zbog sponzora. Realno niko od nas nebi ni pomislio da ga kupi. Zato, stari mini je legenda, novi, treba stavljati u pozadinu i koristiti kao pomočno vozilo.

:mks:

Dušan Stankov

• Aktivan
  • : 440
« #49 : April 04, 2013, 14:23:24 PM »

Da sam hteo novog Minia, kupio bih njega! Novi Mini nije "naš" Mini, kao što ni novi Fića nije Fića, kao što ni nova Buba nikada nije zaživela kao Buba! :mks:
Blue Transformer

jovanovski

• Članovi MKS
  • Aktivan
  • *
  • : 417
  • Nemirni i Čudni
« #50 : April 05, 2013, 08:16:37 AM »

Po dogovoru postavljena druga slika. Ajd pa tako samo da ne bude manjak u  :stekaj: od sponzora :)

Divac

« #51 : April 05, 2013, 09:00:57 AM »

Bravo Jovanovski. Hvala Gregore što nas uvek na vreme cimneš da sa tvoga puta ne skrenemo  :pioneer:
« : April 05, 2013, 10:06:21 AM Divac »

gregor.tm

• Članovi MKS
  • Aktivan
  • *
« #52 : April 08, 2013, 23:52:03 PM »

Bravo Jovanovski. Hvala Gregore što nas uvek na vreme cimneš da sa tvoga puta ne skrenemo  :pioneer:

nadam se da nisam pogrešio.... jer ipak se trendovi nekada menjaju.... ali mislim bolje da se prvo apelira na starog minija.... pa onda kad je nešta sigurnije se ubaci po potrebi i novog.
iskreno rečeno.... ako bi morao npr. ženi kupiti novi auto za svaki dan.... šta bi kupio? verovatno novog minija, jer je ipak više u porodični vezi nego npr. vw polo, fiat, audi, itd....
ipak je novi mini veoma udobno vozilo. moderan je i iskreno rečeno nije baš ružan. meni je najsimpatičniji najraniji model. ali to je stvar ukusa.... naravno malo mu zameram što se toliko udaljio od starog.... ali živimo u vremenu kapitalizma i proizvodnja novaca je tu na prvom mestu.... pa je na taj način i novi mini slika današnjeg vremena. jbg... naš je bio pravljen za vreme kriznih 50tih.... i tako špratanski i izgleda.
a svakako trebam i pohvaliti dizajn što ste napravili vezano sa razlikama stari i novi tip minija. uhvatili ste duh. možda prodate tu ideju BMWu  :pivo:

Vladimir

• Aktivan
  • : 4.512
« #53 : April 26, 2013, 15:44:46 PM »

"It's simple and amazing car" - Paddy Hopkirk

Divac

« #54 : May 19, 2013, 08:36:49 AM »

Litvanija je dobila organizaciju IMM-a 2015  :bye: 

ĐEPETO

• Aktivan
  • : 18
« #55 : May 19, 2013, 09:55:48 AM »

:bljak:

r_dalibor

« #56 : May 19, 2013, 12:12:18 PM »

nepravda..... :bljak:
« : May 19, 2013, 12:13:53 PM Austin Cooper S »

Dušan Stankov

• Aktivan
  • : 440
« #57 : May 19, 2013, 12:15:24 PM »

Politika  :bljak:
Blue Transformer

nebkv

• Članovi MKS
  • Aktivan
  • *
  • : 1.083
« #58 : May 19, 2013, 12:30:57 PM »

Da je pobedila neka druga drzava sa tradicijom odrzavnaja IMM ili vecih skupova,proizvodnje ili upotrebe Minija tokom decenija pa ajde,ali Litvanija?

bogione

• Članovi MKS
  • Aktivan
  • *
  • : 46
« #59 : May 19, 2013, 23:07:51 PM »

Sta da vam kazem....
Opet mora da se dokazujes dva puta vise nego ostali!  :bich:
Generalno njihov gubitak kakav provod i ekipu propustaju ovde!
Cestitke ekipi na trudu i prezentaciji, nemate cega da se postidite!
Balkanijada je uskoro i Vespa ekipa ce sigurno biti tamo!

Vidimo se.... :pivo:
Vespasian rules and that's OK!
: 1 2 3 [4] 5