Au bre Gregore
Uz svo postovanje zar zbog 2 slike da napravimo problem
pa nasi konkurenti su NOVI MINI CLUB i do sada niko nije dao bilo kakav komentar na to ,cak imaju podrsku od nekih engleza
to sam samo rekao iz razloga da ako hočete dobiti masu ili što više ljudi za IMM, onda bolje da se favorizira stari mini na slikama. naravno uvek je novi mini u blizini, pa makar kao sponzor itd....
stari miniji uvek vole da se druže sa onima koji poznaju starog minija. sa njima imaš zajedničku temu. večina nas nema pojma o eletronici i ostaloj suvremenoj elektronici itd.... zbog toga je uvek dosta veliki razmak između vlastnika novih i starih minijima. a na susretima su glavne zajedničke stvari i 99% ljudi dođe sa IMM samo zbog starog minija. ako bi bio susret novog.... možda bi samo 3% ljudi došlo. ako je to zajednički mini ala mini united.... to je druga priča.
treba znati istoriju... nekada je bio največi mini susret svakih 5 godina u silverstonu- GB. po meni najbolji susreti u životu. tek poslednjih 10 godina je tu ulogu preuzeo IMM. ali glavna tema se nastavlja sa klasičnim minijem.
zamisli, da mini magazin stavi na naslovnu stranu pola klasičnog minija, pola novog. zamisli pola časopisa o starom, pola o novom.... ja verujem da bi iste godine više od 90% kupaca počelo kupovati mini world.
moj savet je ..... da je glavna promocija klasičnog minija. a wellcome i novi....
PS: koji je bio prvi komentar na litvance? bilo je u stilu..... kako da klub novih minija napravi IMM susret???????? več smo tu pokazali našu osetljivost.
PS: naravno.... kada završim sve projekte klasičnih minija..... kupiču ženi novog minija za svaki dan. zašto.... pa ako vozimo kuči samo engleze.... red je da nastavimo sa tradicijom. i kako bi bilo da joj kupim novog golfa? ipak je novi mini prikladniji u mojoj garaži. ..... a možda se predomislim.... pa kupim japanca, nissan figaro koji ima 600% više retro stila od novog minija!!!!