Dobro nam dosao jos jednom!
Znao sam ja da se tu krije interesantna prica. Svaka cast na restauraciji! I ako deluje da je puno zardjao ipak je zdrav primerak .
Federe zameni pod hitno, jer ti to jede gume, a verujem i da je nestabilan u voznji. I ja sam imao problem sa novim federima. Kupio sam hromirane i bili su duzi nego je potrebno, pa sam morao da ga spustam i jos nisam zadovoljan. Cudi me odluka da zamenis karburatore, jer Stromberg DC 175 kod mene su radili savrseno, a isti su ugradjivali i na Jaga E type-a, Volvo itd. Vrlo lako sam ih stelovao.
Drugari su se puno obradovali ovim fotkama i tvojim javljanjem.
A ja posebno
Vidim da se tu kriju jos neki englezi po coskovima garaze.
Riley, kakav lepotan!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cekamo slike ostalih u kolekciji!
Veliki pozdrav!
pozdrav Dalibore, eto sam se uključio na vaš forum... a znamo se sa Brača, vozio sam bijelu Alfu Giuliettu spider.
SU karburatore sam povoljno kupil u Engleskoj i nisam se htel zezat sa stromberzima koji su bili na motoru.
Onaj Riley sa strane je od prijatelja, nije moj. Inače, proteklih godina je u Rijeku dosta starih engleskoh auta stiglo u Rijeku iz New Yorka. Danas uz pomoću interneta jednostavno sve riješiš, a Amerika je neiscrpno područje. U NY živi jedan riječanin koji organizira prevoz konteinera, a ima i par garaža koje distribuiraju oldije za Evropu.
Jedan Austin Healey mi se radi u Zadru....a o tom projektu, uskoro.