hvala Grego
i na najavljenom poklonu i na strpljenju koje imas za nas mucenike.
vidi, za mene je karburator ono sto je za tebe televizor - znam cemu sluzi, teoretski kako radi, mogao bih da budem lud da ga otvorim i nesto promenim po uputstvu, ali kad se pokvari ipak ga nosim kod majstora.
kad bude para, odnecu ga kod Rase da ga sredi. Ionako vec ima dosta problema (visok ler koji kad se spusti onda se motor gasi, cesto smrdi benzin kad ga ugasim, itd).
Nazalost, ja spadam u one koji voze krseve - motor star 32 godine kome nije radjena generalna, trulez koja probija ispod dvogodisnje farbe, svaki dan dolivam po pola litre vode i molim boga da ne prokuva 10km do posla - nekako mi nije najbitnije koje ulje sipam u karburator i da li on radi savrseno
ali, ovakvi saveti zlata vrede, akobogda i mi cemo polako da stajemo na noge i kad budemo prestajali da budzimo trebace nam neko da nas uci kako stvarno treba da se radi. nekako sam siguran da cemo se, izmedju ostalog, vracati i na tvoje postove.
samo ti svrljaj po nasem forumcicu i kazi svoje misljenje o svemu na sta naidjes