limarijski je bio u super stanju, jedini problem je taj glavni kocioni cilindar od keca i sto na podu ima lim preko lima a cevi mu se nalaze izmedju tih limova (koliko se ja secam)
nije problem da se prepravi, treba minijev glavni kocioni i jedna T rachva da se spoje 2 izlaza u jedan ili da se nadje dvokruzni kocioni za minija.
menjan je dihtung glave jer je stari izgoreo i gruvao je kompresiju u kanal za vodu. nakon popravke je bilo sve ok. kao sto jefta reche ceo prednji deo mu se skida, instalacija je povezana na jedan dzek koji se otkaci i moze kompletan prednji deo da se skine sa sve farovima i migavcima.
imao je toyo gume koje su bile dobre, enterijer u perfektnom stanju i cini mi se da nije imao kontakt bravu vec da se palio na dugme ili je imao i bravu ali nije radila... ne mogu da se setim sad.
sve u svemu jedan od boljih primeraka minija sa ulaganjem 200-300e i da bude tip top stanje.
e sad... promenio je par vlasnika, ko je sta tu radio, to ja ne znam ali generalno je sasvim pristojan autic
pozdrav