posle najnovijeg iskustva, preporucio bih vam dodatni oprez kad su u pitanju dogovori sa Rasom
Pri jednom od ranijih dolazaka kod njega, pozalio sam se na potrosnju i da kad se spusti ler gas onda se motor gasi. Rasa je, neravno, rekao da zna o cemu se radi i da moze da reparira karburator za 30-40e.
Posle nekog vremena sam dosao kod njega i rekao mu: "Ajde da uradimo karburator, a do 4 000 din, ako moze, pogledajte i anlaser i paljenje. Hteo sam danas da kupim i svecice, ali ne rade nedeljom, pa cu sutra"
Rasa karburator nije ni pipnuo, sredio je anlaser, zamenio svecice i platine i trazio - 6 000 din. Naravno, dobio je samo 4 000. Sta vise, tada je rekao da je uradio "sve, ma sve sto smo se dogovorili", da bi mi tek juce rekao da karburator nije ni pipnuo, nego da misli da je radio kocnice (!?)
E sad, ja ne mogu da kazem da je covek prevarant jer mi deluje nestvarno da je toliko bezobrazan prema nekome koga zeli kao stalnog musteriju, a pritom zna da sam u Klubu (ne znam da li zna da sam el presidente) i da ce se sve sto radi brzo saznati. Nije on neki mehanicar na ibarskoj magistrali koji ce da zajebe putnika u nevolji kojeg nikad vise nece videti...
Da li je covek zaboravan, ili od zelje za zaradom nesvesno prekombinuje zadatke, ne znam. Kazem, mogu samo da preporucim dodatni oprez i paznju kad se dogovarate i kad vam naplacuje.