Evo ovo dole sam samo iskopirao sa naseg foruma pa da si imate sta za razmisljati...
Naravno da sam ovo stavio sa idejom da nam se pridruzite u kolonu ko je zainteresiran
Iznesite svoje ideje i misljenje pa se sve dogovorimo ko i uvjek
Eto kada niko drugi nije ja cu!
IMM ŠVICAMalo smo razgovarali i skupljali tudje informacije, prijedloge i ideje i dosli smo do zakljucka da definitivno treba ici starim cestama do IMM-a...
Puno je ljepse zanimljivije i ugodnije za putovati!
Ruta do mjesta IMMa je oko 1000km sto i nije tak puno i mislim da bi se moglo u dve etape to odvoziti laganini i bez presinga!
S obzirom da je ruta nesto novo, igracku i cokoladu i ide kroz Italiju stvarno bi moglo biti zanimljivo
Razvrstao sam put na tri etape sistemom autoput-lokalna-autoput!
Znaci...
Krece se iz Zagreba autoputom do nekog mjesta u Italiji (oznaceno je Villesse) di se skidamo na lokalnu
ZAGREB-VILLESSEi picimo po njoj kroz Italiju po mjestima do Milana,
VILLESSE-MILANO a tamo se opet vracamo na autoput i picimo na IMM...
MILANO-ST. STEPHANMijesta usput su Venecija, Padova, Vicenza, Verona, Brescia, Bergamo, Monza...
Ne moramo u svakom mjestu stat...ja osobno ne bi isao u Veneziu jer sam bio puno puta ali tu su opcije i prijedlozi da se dogovorimo
Sto se samog vremena tice nisam siguran da se sve to moze razgledati, obici i proputovati u dva dana...to govorim da se sva obiljezena mjesta razgledavaju...pa je opcija od tri dana isto otvorena...
Mislim da bi trebali odabrati dva tri grada i njih obici da ne forsamo sve...tu je uvjek put natrag
koji je opet druga prica