ja ne znam jel vi mene podjebavate ili ne razumete srpski??? pa juce smo bili zajedno kad me je zvao covek iz novosti i sve sam vam objasnio i sad opet krecete istu pricu...stvarno vise ne kapiram sta zelite da postignete ovom pricom?
Druga stvar, na naslovnoj strani, koju "ah, niste postavili ovde" se nalazi slika STAROG MINIJA i pise sta god da pise...
ovo je mail poslat peci zivkovicu...ako sam napravio propust sa Kurirom, ovde se to nije ponovilo:
subject:Mini Klub Srbije
Postovanje G-dine Zivkovicu,
Ove godine se svuda u svetu obelezava 50 godina od pocetka proizvodnje jedne od ikona automobilske industrije tako da smo i mi organizovali prigodnu svecanost tj. skup: Balkanska Minijada 2009.
Pored ucesnika iz svih bivsih republika SFRJ, na skup ce doci Miniji iz Madjarske, Poljske, Grcke...ocekujemo oko 100inak vozila - od standardnih Minija do Mini Hybuse...
Skup ce se odrzati 06.06 u Beogradu. Okupljanje pocinje u 10:00h ispred Gradske Skupstine a nastavlja se paradnom voznjom i druzenjem na Avali od 13h.
vise o celom dogadjaju(satnicu,program,listu sponzora) koji organizujemo mozete naci na:
http://www.miniclubserbia.rs/?strana=minijada&jezik=sr U attachmentu su slike, nas logo i plakat kao najava za skup...
.
Hvala unapred